Yritys

Saneerauspalvelu L & S on Kempeleläinen vuonna 2008 perustettu yritys. Työllistämme tällä hetkellä 12 luotettavaa raudan lujaa ammattilaista. Pitkään alalla työskennelleet työntekijät valitsemme aina huolella, ja laitamme aina oikean miehen oikeisiin tehtäviin. Henkilökuntamme hoitaa remontit Oulussa ja lähikunnissa ympäri vuoden.


Yrityksemme tärkein arvo on luotettavuus ja meidät on luokiteltu AAA-yritysreittauksessa hyvään luottokelpoisuusluokkaan. Tämä kertoo yrityksestämme sen, että talouden tunnusluvut ovat erinomaisella tasolla. Toimimme tilaajavastuulain vaatimien edellytysten mukaan.


Henkilökuntamme osallistuu jatkuvasti erilaisiin koulutuksiin, jotta pystymme vastaamaan entistä enemmän asiakkaidemme erilaisiin pyyntöihin ja toivomuksiin. Toimimme avaimet käteen periaatteella tai hoidamme urakat myös urakan eriosioina. Valmistamme mm. Pesuhuoneet, saunat, maalaukset, sisustustyöt tai halutessasi vaikka koko huoneiston remontit.


Olemme vuosien aikana luoneet erinomaiset kontaktit luotettaviin ja ammattitaitoisiin putki- ja sähköliikkeisiin.


Toimimme yhteistyössä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Yksi tärkeimmistä asiakkaistamme on K-Rauta Äimärautio, jolle hoidamme kaikki asennuspalvelut Oulun seutukunnassa.


    Palveluihimme kuuluvat:

  • Kokohuoneisto-remontit

  • Kylpyhuone ja Wc-remontit.

  • Sauna ja saunatilat

  • Maalaukset

  • Sisustustyöt

  • Julkisivu- ja vesikattotyöt

  • Väliseinät, suojaseinät, lämmön eristeet


Muistathan, että remontit pystyt laittamaan kotitalousvähennyksiin.
Tarkempaa tietoa täältä: KotitalousvähennyksetToimimme 100%:lla luottamuksella. Toimimmekin tilaajavastuu.fi-sivuston vaatimien edellytysten mukaan.


Valitsemme aina huolella työntekijämme. Toimintamme perustuu vahvasti asiakkaiden toivomuksiin. Kuuntelemme ja toteutamme kaikkien mahdollisuuksien mukaan haastavatkin projektit.